Hoppa till sidans innehåll

Husvagn/Husbil


Vasaloppsstarten i Berga by

Husbil och husvagn tillåts parkera på anvisad plats på bilparkeringen vid Vasaloppsstartens bilparkering – följ skyltning. Övrig nattparkering inom tävlingsområdet på Vasaloppsstarten i Sälen är förbjuden sommar som vinter!

Under vinterns arrangemang finns två uppställningsplatser tillgängliga i närheten av startplatsen i Sälen.

Cirka 600 meter norr om Vasaloppsstarten ligger Tjärnhedens IP. Idrottsplatsen har ett begränsat antal uppställningsplatser, varav 36 med tillgång till el. Samtliga platser har tillgång till wc, dusch och bastu. Det kostar 200 kr per dygn utan el, och 300 kr per dygn med el att parkera på Tjärnhedens IP. Platserna går inte att förboka. Dessa uppställningsplatser är även tillgängliga under Vasaloppets sommarvecka. OBS! dessa ställplatser är inte tillgängliga under sommaren 2020 på grund av den omställda sommarveckan! 

Personal från Sälens IF besöker parkeringen varje eftermiddag eller kväll för betalning. Betalning sker på plats med kontanter, swish eller kort. Mer information finns på plats.

Husbil och husvagn tillåts parkera på anvisad plats på bilparkeringen vid Norra Brändan som ligger cirka 1,5 kilometer norr om Vasaloppsstarten, på den andra sidan Västerdalälven. Där finns inga bekvämligheter men möjlighet att ställa upp husvagn och husbil. Därifrån tar man sig till fots eller med skidor över isen enligt anvisad väg till Vasaloppsstarten. Observera att detta gäller endast på vintern!

Tjärnhedens IP
N 61°06’58.8″, E 13°17’41.7″
SE PÅ KARTA
Norra Brändan
N 61°07’21.2″, E 13°16’50.8″
SE PÅ KARTA

Uppdaterad: 28 NOV 2019 08:56 Skribent: Maria Lundin
Epost: Adressen Gömd

största arrangör 

Sälenfjällen logo

 

Årliga arrangemang

Formtoppen

 

KotH

 

Sälens IF Sponsorer

Vasaloppet

Transtrands Besparingsskog

ICA Sälen

 

   
 ICA Lindvallen

 

Malungs Elnät 

Skarptegen Leonarden logga
STÖTEN
FASAB

 Brändholms

Sälenbuss
   

 

 

  

 

 

  

Postadress:
Sälens IF
Vasaloppsstarten
78068 Transtrand

Besöksadress:
Vasaloppsstarten
78068 Transtrand

Kontakt:
Tel: 0280593060
E-post: This is a mailto link

Se all info