Hoppa till sidans innehåll

Tjärnhedens IP


Tjärnhedens idrottsplats består av ett klubbhus, 3 fotbollsplaner, en friidrottsanläggning  samt motionspår som är belysta. Vi är många som använder platserna och lokalen och genom kalendrerna på hemsidan kan vi enkelt se när platserna är lediga.

 

Varje sektion har en klander på respektive hemsida. Kalenderna heter sektionens namn och sedan kalender, t.ex Action Kalender. I dessa kalendrar fyller vi i när det är träningar, tävlingar eller om sektionen ska göranågot speciellt tillsammans. Genom att boka en aktivitet i respektive sektions kalender och sedan dela denna aktivitet med kalendern "klubblokalen" bokas klubbhuset och omklädningsrummen.

 

Det är viktigt att vi alla hjälps åt att var tydliga i våra bokningar så vi enkelt ser vem som bokar och vilken del av arenan man ska använda. Man får komma ihåg att aktiviteten man skapar kommer synas i flera kalendrar och därför måste vi vara extra tydliga. Vi följer alla instruktionerna nedan:

Rubrik: Vem som tränar t.ex friidrott småstjärnorna

Beskrivning: möjlig information t.ex. konditionträning, medtag vattenflaska

Plats: VIlken del av arenan som används t.ex friidrottsplatsen

 

Följer vi alla detta blir det rent och snyggt i kalenderna och det kommer vara enkelt att läsa av vem som tränar vart.

 

Om man inte ska träna på Tjärnheden utan t.ex på fjället så delar man INTE aktiviteten i sin träningskalender med klubblokalens kalender. Men alla våra aktiviteter i sektionskalenderna delas ALLTID med kalendern "händer i föreningen" då vi vill få en full kalnder som visar alla aktivitet i föreningen. Kalendern "händer i föreningen" är den som syns på första sidan på Sälens IFs hemsida.

 

Har man inte behörighet att boka aktiviteter i kaledern men vill göra en bokning kan man ringa kansliet på 0280 - 59 30 60

Uppdaterad: 24 MAJ 2018 20:44

största arrangör 

Sälenfjällen logo

 

Årliga arrangemang

Formtoppen

 

KotH

 

Sälens IF Sponsorer

Vasaloppet

Transtrands Besparingsskog

ICA Sälen

 

   
 ICA Lindvallen

 

Malungs Elnät 

Skarptegen Leonarden logga
STÖTEN
FASAB

 Brändholms

Sälenbuss
   

 

 

  

 

 

  

Postadress:
Sälens IF
Vasaloppsstarten
78068 Transtrand

Besöksadress:
Vasaloppsstarten
78068 Transtrand

Kontakt:
Tel: 0280593060
E-post: This is a mailto link

Se all info